NuvidCams Meisjes, Gratis seks cams, seks 24/7

Veelgestelde vragen

Welkom bij de veelgestelde vragen van NuvidCams. Onze klantenservice heeft een aantal van de meest gestelde vragen samengesteld. Als u geen antwoord op een van uw vragen of kunt vinden, neemt u dan contact op met onze klantenservice om meteen antwoord te krijgen.
Kies uit een van onderstaande categorieën:De NuvidCams site

Wat is NuvidCams?

NuvidCams is een site waarop live via video kan worden gechat, waar u kunt chatten met amateur-acteurs/-actrices terwijl zij via webcam worden bekeken. Het chatten en de videobeelden zijn op NuvidCams live (tenzij u hebt gekozen voor een vooraf opgenomen voorstelling), zodat u met de acteur/actrice kunt chatten, en hem of haar zien terugchatten en alleen voor u optreden!

NuvidCams acteurs/actrices zenden de videobeelden rechtstreeks vanaf hun locatie naar die van u. We beschikken over alle soorten acteurs/actrices! Zoek modellen op geslacht, leeftijd, uiterlijk en voorkeuren. Bekijk meisjes, jongens, koppels en speciale fetisjshows. Lees meer over elke acteur/actrice door naar diens biografiepagina te gaan en voorbeeldmateriaal te bekijken. Nadat u de acteur/actrice hebt gekozen waarin u geïnteresseerd bent, hebt u toegang tot de gratis gastenchat om met de acteur/actrice te communiceren en beperkt videomateriaal van de acteur/actrice te bekijken. Het is helemaal gratis om de gastenchat en het voorbeeldmateriaal te bekijken. Als u de chatruimte van de acteur/actrice wilt binnengaan en de volledige video wilt bekijken, worden de prijzen voor deze toegang en de vooraf opgenomen video vermeld voordat u de chat binnengaat. De kosten voor het chatten worden per minuut berekend, en zijn in US$. De vooraf opgenomen video's zijn $2,99 elk. We brengen geen kosten op maandbasis in rekening of hanteren geen terugkerende abonnementskosten voor het bekijken van de site.

Hoe kan ik een acteur/actrice vinden?

Er zijn veel manieren om te zoeken en onze database met acteurs/actrices te doorzoeken. Als u de naam van de acteur of actrice weet in wie u geïnteresseerd bent, kunt u deze in het zoekveld intikken, de "naam" keuze eronder selecteren, en op de zoektoets te klikken. Als de naam niet exact overeenkomt met die van een acteur/actrice, geven wij u een lijst van de namen die er het dichtste bij komen.

als u op zoek bent naar een specifiek soort acteur/actrice, kunt sleutelwoorden in het zoekveld intikken. U kunt ook bladeren door de uitgebreide lijst van de categorieën die we hebben voor u samengesteld aan de linkerkant van de pagina om een performer die past bij uw interesses. Klik simpelweg op de link van uw keuze en wij tonen u performers dat uw selectiecriteria voldoen.

De meest gedetailleerde manier voor het zoeken naar een acteur/actrice is onze Geavanceerd zoeken. Klik gewoon op de koppeling Geavanceerd zoeken aan de bovenkant van de pagina, en u kunt zoeken op alles wat u te binnen schiet. Klik op een snelkoppeling voor soort acteur/actrice, of maak gebruik van onze zoekmogelijkheden aan de rechterkant om op de letter nauwkeurig te gaan!

Zijn alle video's live?

Alle videochats worden voorzien van live video, tenzij is aangegeven dat ze vooraf zijn opgenomen. Met de live chats kunt u met de acteur/actrice communiceren. Vooraf opgenomen video's kunnen eerdere camsessies of eerdere shows van de acteur/actrice zijn die door hem of haar zijn opgenomen, en worden afgespeeld wanneer de acteur/actrice niet beschikbaar is. U kunt de video bekijken, maar u kunt niet gaan chatten of anderzijds communiceren met de acteur/actrice.

Hoe werkt de videochat?

De acteur/actrice heeft een camera-opstelling aan zijn of haar kant. Wanneer u zich inlogt om te gaan chatten, kunt u rechtstreeks zien wat de acteur/actrice aan het doen is. Om de chat te bekijken, moet u de Flash plug-in voor uw browser hebben. Dat is een vrij eenvoudig programma wat voor u, als u dit niet heeft, vrij eenvoudig te installeren is. Als u het wel heeft, zou het voor storingvrij streaming video moeten zorgen.

Op hetzelfde moment dat u de acteur of actrice ziet, kunt u met hem of haar ook heen en weer chatten. Sommige acteurs/actrices hebben een microfoon om naar u terug te praten!

Hoe maak ik het profiel van een performer pagina te bekijken?

De makkelijkste manier om het profiel van een performer pagina te bekijken is om direct op de naam van de uitvoerder. Dit zal de profielpagina te laden zonder te draaien op hun live cam, maar je zult nog steeds een optie om dat te doen op elk moment.

Hoe spreek ik de met de acteur/actrice?

Wanneer u de volledige chat van een acteur/actrice betreedt, ziet u de video aan de linkerkant, een groot chatvak aan de rechterkant, en een klein vak aan de onderkant voor het intikken van berichten. Om met de acteur/actrice te praten, tikt u het bericht in het kleine vak, en drukt u of op de toets "versturen" of de entertoets om uw bericht te versturen. Uw bericht verschijnt in het chatvak. Wanneer de acteur/actrice u antwoordt, ziet u tevens in het vak wat hij of zij u geantwoord heeft.

Hoe verlaat ik de chat?

Wanneer u de chat wilt verlaten, kunt op de toets "verbreken" aan de bovenkant van de pagina klikken, of gewoon het venster van uw browser sluiten. De teller voor het factureren stopt zodra u dit heeft gedaan.

Wat als een acteur/actrice niet doet wat ik vraag?

Dit is waar de gastchat voor is! Acteurs/actrices zijn niet verplicht om alles te doen wat u vraagt, maar de meesten zijn bereid om graag voor u op te treden. De gastenchat is de perfecte plek om te ontdekken wat de acteur/actrice wel of niet doet. Dit zijn echte mensen die vanaf hun locatie uitzenden, en zullen dingen doen die ze leuk vinden en geen dingen doen die ze niet leuk vinden.

Als u erachter wilt komen wat een acteur/actrice voor u wil doen, kunt u ze dat in de gastenchat vragen. Als een acteur/actrice iets niet wil doen, kunt u altijd op zoek gaan naar een ander. We hebben veel verschillende acteurs/actrices met verschillende specialiteiten en interesses, dus er is er altijd wel een die bij uw speciale wensen past!

Wat is hoge definitie (HD) video?

Hoge definitie video, of "HD" is een grotere hoeveelheid videoaanvoer met hogere resolutie. Als u over een breedbandverbinding beschikt, zoals kabel of DSL, is dit nog een voorziening waarvan u kunt profiteren op NuvidCams! Wanneer u het pictogram HD naast de naam van een acteur/actrice ziet, geeft dit aan dat zij HD-video versturen.

Als u liever de video van kleinere hoeveelheid ziet wanneer een uitvoerder wordt streaming in HD, kunt u klikken op de "Small" of "Medium" icoon in het menu cam opties aan de onderkant van uw chatsessie.

Wat gebeurt er als ik systematisch van de bloksessie wordt verbroken?

U of de acteur/actrice verliest de verbinding, waarna u de sessie binnen 2 uur na de start van de sessie opnieuw verbinding kunt maken. De prijs per minuut wordt niet door de onderbreking beïnvloed. Als u de verbinding niet opnieuw tot stand kunt brengen, neem dan contact op met de klantenservice. Als u de verbinding met opzet heeft verbroken voordat de bloksessie beëindigd is, of na een onderbreking niet opnieuw verbinding probeert te maken, worden u , zoals afgesproken, de kosten voor de sessie in rekening gebracht. We kunnen ook uw mogelijkheid voor het aanschaffen van toekomstige bloksessies verwijderen.

Wat is de maximale hoeveelheid tijd dat ik het kortingstarief kan ontvangen?

Een bloksessie kan doorgaan na de toegewezen tijdsperiode, zolang de acteur/actrice beschikbaar is. In dat geval ontvangt u de korting voor de hele sessie.

Waarom zijn er geen bloksessies beschikbaar?

Bloksessies zijn alleen beschikbaar wanneer uw dagelijkse limiet dit toestaat, en de acteur/actrice ervoor heeft gekozen ze aan te bieden. Als u een deel van uw dagelijkse limiet heeft verbruikt, kunt u alleen bloksessies kiezen die uw ingestelde limiet niet overschrijden.

Uw NuvidCams account

Wat zijn de verschillende soorten vrije lidmaatschappen, indien beschikbaar?

Indien beschikbaar, u hoeft alleen een e-mailadres aan te melden voor een gratis lidmaatschap en in staat om te beginnen chatten met enkele van onze artiesten zijn. Echter, gratis premium lidmaatschap door het hebben van een creditcard in ons bestand zijn altijd beschikbaar, die uw site-ervaring verbetert.

Met een premium lidmaatschap u in staat zullen zijn om te chatten met een performer en andere voordelen hebben, zoals:

  • Going in prive-sessies met artiesten
  • Rating performers
  • E-mailen performers
  • Het toevoegen van artiesten als favoriet
  • Waarschuwingen te ontvangen wanneer je favoriete artiesten online zijn

Waar wordt de weergavenaam voor gebruikt?

U wordt gevraagd om een weergavenaam te maken wanneer u meedoet. De weergavenaam wordt gebruikt in de chats, en wordt de naam waaronder u verschijnt. U kunt uw weergavenaam op elk moment vanaf uw profielpagina veranderen.

Hoe werkt de Favorieten?

In het gedeelte Mijn Account van de site, kunt u een lijst van uw favoriete acteurs/actrices aanhouden. Om een acteur/actrice aan uw lijst toe te voegen, selecteert u "Aan favorieten toevoegen" vanaf het vervolgkeuzemenu op hun miniatuurweergave, of gaat u naar de pagina met hun biografie en klikt u op de toets "Aan favorieten toevoegen" rechtsboven. als u een acteur/actrice uit uw lijst met favorieten wilt verwijderen, kunt u dat doen met de vervolgkeuzemenu of de toets die u eerder heeft gebruikt om het proces om te keren.

Hoe voeg ik een favoriet?

Om een performer die momenteel live-uitzendingen van uw lijst toe te voegen, gaat u naar pagina met hun biografie. Aan de rechter bovenhoek van chatvenster van de performer, klikt u op het hart pictogram naast de "Toevoegen aan" tekst. Als een performer is offline, kunt u de 'Voeg mij aan uw favorieten toe "koppeling ofwel image quickview de uitvoerder op selecteren. Als u niet beschikt over quickview ingeschakeld, gaat u naar bio pagina van de uitvoerder en klik op de 'Voeg mij aan uw favorieten toe "link rechts van de foto.

Hoe verwijder ik een favoriet?

Als u wilt een performer uit uw lijst met favorieten wilt verwijderen, kunt u terugkeren naar bio pagina van de uitvoerder en klik op het hart pictogram naast de "Verwijderen" tekst. Ook kunt u uw favorieten te beheren op jouw Mijn account pagina. Onder "My Favorite Performers", klikt u op de "Verwijder Favorieten"-link onder het beeld van de performer aan de uitvoerder van uw lijst te verwijderen.

Kan ik worden gewaarschuwd wanneer mijn favorieten zijn online?

NuvidCams kunt u tekstberichten verzenden of bijwerken van een persoonlijke RSS-feed wanneer uw favorieten te streamen.

Om automatisch teksten te krijgen, ga naar de pagina "Mijn Favorieten" en volg de instructies onder "Mobile Notification." Nadat u uw nummer controleren, selecteert u "SMS als ik online ben" onder performers op uw pagina "Mijn Favorieten", of klik op 'Ontvang een notificatie wanneer ik online ben "op de uitvoerder profiel te beginnen met het ontvangen teksten. De tekst dienst is gratis, maar uw provider in rekening worden gebracht. Controleer uw telefoon plan voordat u zich aanmeldt. Om teksten te annuleren, klikt u op "SMS-meldingen annuleren" naast uw telefoonnummer.

Als u een RSS-reader gebruiken, NuvidCams maakt het gemakkelijk om naar te kijken voor je favorieten om te streamen. Volg de instructies onder "RSS Meldingen." Uw voeding zal bijwerken wanneer een van je favorieten online komt. De feed zal automatisch alle performers je favoriet in de toekomst.

Hoe krijg ik mijn wachtwoord toegestuurd?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunnen we een nieuwe voor u maken en u deze via e-mail toesturen. Klik hier en vul uw e-mailadres en voornaam in. Dit moeten het e-mailadres en de voornaam zijn die u gebruikt heeft om zich voor het account aan te melden. Wij creëren dan een nieuw wachtwoord voor u en versturen dat naar uw geregistreerde e-mailadres. Login met het nieuwe wachtwoord en gebruik daarna ons formulier om uw wachtwoord te wijzigen. Klik op "Mijn Account" aan de bovenkant, en daarna op de koppeling naar "Mijn profiel".

Hoe werk ik mijn contactinformatie bij?

Voor het bijwerken van uw bijnaam, contactinformatie, dagelijkse limiet, persoonlijke profiel, klik hier.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Voor het wijzigen van uw wachtwoord, klik hier.

Hoe werkt de dagelijkse limiet?

Alle gebruikers starten met een dagelijkse limiet om te kunnen gebruiken in NuvidCams chatsessies met volledige video. Als u het gekozen limiet voor de dag hebt bereikt, zal de chat waarin u zich bevindt, sluiten, en kunt u niet meer inloggen tot de volgende dag. U kunt deze limiet echter wanneer het u schikt verhogen of verlagen. Alle bedragen zijn in US-dollar.

Als u een maximum wilt aan de tijd die u tijdens de chat besteedt, kunt u uw limiet verlagen tot $25 per dag. Elk verzoek om uw limiet te verlagen geschiedt automatisch.

Als u elke dag meer tijd in de chat besteden, kunt u een verhoging van uw limiet aanvragen. Een verzoek voor het verhogen van uw limiet stuurt u een e-mail. Een verzoek voor het verhogen van uw limiet zal u via een e-mail worden toegestuurd. U dient deze e-mail te beantwoorden om te bevestigen dat u uw limiet wilt verhogen. Vervolgens zullen de medewerkers van de klantenservice uw aanvraag beoordelen en u een antwoord geven. Als u meer dan $300 per dag wilt kunnen uitgeven, neemt u dan rechtstreeks contact op met supportteam@nuvidcams.com. In sommige gevallen zal u gevraagd worden om ons een ondertekend formulier via fax of e-mail te doen toesturen waarmee u het door u gevraagde bedrag bevestigd.

Met wie neem ik contact op als ik hulp nodig heb?

Neem voor alle vragen die hier niet beantwoord zijn contact op met de klantenservice.

Hoe sluit ik mijn account?

De diensten van NuvidCamszijn gratis, en rekenen we geen maandelijkse contributie. Als u uw account desondanks toch wilt sluiten, kunt u naar onze pagina gaan voor het sluiten van een account.

Kan ik een prepaid-kaart gebruiken?

Ja, we accepteren prepaid kaarten van veel grote uitgevers van (dwz Mastercard, Visa, JCB, etc). Klik gewoon op de "Gratis lid" link aan de bovenkant van de homepage en voer de informatie zoals u elke andere kaart zou doen. Zodra de kaart is goedgekeurd, zal u lid te zijn en toegang hebben tot al onze modellen!

Hoe kan ik fondsen toevoegen aan mijn account?

Als je een prepaid account, zijn er twee eenvoudige manieren om dit te doen:

  • Als u geen geld beschikbaar is op uw account, klikken om te gaan in een gouden show of een betaalde chat room zal u de mogelijkheid van het toevoegen van middelen om uw account te geven.
  • U kunt ook klikken op "Mijn account", vervolgens "Prepaid Balance" en vervolgens "Laad meer fondsen" "Account beheren", vervolgens. In beide gevallen krijgt u een veld te zien waar u een bedrag in euro kan invoeren. Je hoeft enkel hoeveel je wilt toevoegen, klikt u op "Doorgaan naar de bank" en volg de aanwijzingen.

Is er een minimum of maximum bedrag van de fondsen kan ik toevoegen aan mijn prepaid-kaart?

Er is een $ 25 minimum en je kunt niet meer geld toe te voegen dan wat beschikbaar is op de kaart / account.

Waarom wordt mijn prepaid-kaart werkt niet?

Bij de eerste inschrijving van een nominaal bedrag transactie (of "autorisatie hold") verzoek wordt verzonden naar de kaartuitgever voor leeftijdscontrole en validiteit. Als u niet in staat om uw prepaid-kaart gebruiken, moet u het nummer op de achterkant van de kaart aan te vragen van de kaartuitgever deze machtiging goedkeuren noemen. U kunt meer informatie over dit nominale bedrag in de eerste paragraaf van onze Algemene Voorwaarden vinden.

Waarom wordt op mijn factuur btw in rekening gebracht? (alleen EU-lidstaten)

In de lidstaten van de Europese Unie kan voor alle NuvidCams-aankopen btw in rekening worden gebracht zoals wettelijk is vereist. De btw wordt berekend op het tijdstip van de facturering, nadat de basiskosten in mindering zijn gebracht op uw dagelijkse limiet. De btw-heffing telt niet mee voor uw dagelijkse limiet.

Het btw-tarief dat in rekening wordt gebracht, wordt bekend gemaakt voordat u een aankoop doet waarop btw is verschuldigd. Dit tarief verschilt per land. Neem contact op met uw lokale overheid voor meer informatie over hoe btw in uw land wordt geheven.

Technische ondersteuning

Heb ik een plugin of speciale software nodig?

Ja, u hebt de laatste Flash Player plugin van Adobe nodig om chats en video's te kunnen bekijken. Flash werkt op bijna elke browser en browserversie. Mogelijk staat Flash al op uw computer geïnstalleerd. U kunt dit controleren door naar de gastenchat te gaan. Als de pagina wordt geladen, kunt u al onze diensten bekijken. Als u Flash niet heeft, wordt u gevraagd om het vanaf deze pagina te downloaden. Klik op de toets Ja en volg de instructies. U kunt de Flash plugin ook hier downloaden. Als een probleem ondervindt met Flash of het bekijken van de chat en/of video, neem dan contact op met de klantenservice.

Hoe beëindig ik mijn video-chatsessie?

U kunt de chat beëindigen en de kosten stoppen door het venster van uw browser te sluiten of op de toets Verbreken van het chatvenster klikken.

Wat gebeurt er als tijdens een optreden de verbinding verbreekt?

Als de chat sluit, stoppen ook de kosten. Als het om een technisch probleem aan uw kant ging, zou u uw browser weer opnieuw moeten kunnen openen en weer in de chat moeten kunnen inloggen. Uw verbinding wordt ook verbroken als de acteur/actrice de chat verlaat. Acteurs/actrices hebben de mogelijkheid om klanten die beledigend zijn van hun chat te blokkeren. Deze blokkering is voor die acteur/actrice permanent.

Vragen over privacy

Zijn mijn gegevens wel veilig bij u?

Ons deelnameformulier en alle overige formulieren op onze site waarin u gegevens over uw creditkaart invult, zijn volledig veilig bij ons en worden verstuurd met behulp van SSL (Secure Socket Layer), een vorm van veilige, versleutelde communicatie tussen uw computer en het systeem van de bank. Niemand heeft toegang tot uw gegevens anders dan onze opgeleide medewerkers van NuvidCams.

Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen, doorverkopen, of verstrekken.De medewerkers van

NuvidCams zullen u in een chatruimte nooit om gegevens over uw account of creditkaart vragen. U dient deze gegevens NOOIT aan acteurs/actrices of andere bezoekers aan de chatruimte te verstrekken. Acteurs/actrices hebben geen toegang tot de gegevens van uw account of factuur. Als er een probleem met uw account is, zullen wij u altijd persoonlijke contact met ons of ons incassokantoor laten opnemen. De naam van uw incassokantoor wordt u gegeven na toegang tot een betaald gedeelte van de site.

Als een acteur/actrice of iemand anders u om gevoelige informatie vraagt via chat of e-mail, neemt u hierover dan onmiddellijk contact met ons op omdat dit tegen ons beleid ingaat.

Wat doen jullie met mijn contactinformatie?

We hebben uw adresgegevens in eerste instantie nodig om de gegevens van uw creditkaart te kunnen controleren. Wij vragen u deze informatie actueel te houden zodat wij onze dienstverlening aan u niet hoeven te onderbreken. We geven deze informatie aan niemand, en gebruiken deze alleen om in geval van noodsituaties contact met u op te nemen.

Waar hebben jullie mijn e-mailadres voor nodig?

Uw e-mailadres wordt gebruikt als u inlognaam op de site. We gebruiken uw e-mailadres ook om uw accountgegevens naar u toe te sturen, zoals uw bijnaam of wachtwoord. Wijzigingen die u aan uw account aanbrengt, kunnen naar uw geregistreerde e-mailadres worden verstuurd, evenals nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen van de site.

Uw e-mailadres is op onze site niet zichtbaar, en onze acteurs/actrices kennen uw e-mailadres ook niet. Uw e-mailadres zal niet aan derden worden verstrekt of verkocht. We zullen uw e-mailadres alleen gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot uw NuvidCams-account. Als u op een gegeven moment geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, klikt u gewoon op de betreffende koppeling daarvoor in de e-mail.

Meer hulp nodig?

Rechtstreekse hulp

Klik hier om te chatten met onze support team.

Gratis

1-866-941-3982
of +1-206-438-0241 (buiten de VS)