Tjejer, gratis sexkameror och sex dygnet runt, alla dagar i veckan på NuvidCams

Vanliga frågor

Välkommen till vår sektion med vanliga frågor på NuvidCams. Vårt kundtjänstteam har sammanställt ett antal av de vanligaste frågorna. Om du inte finner ett svar på din fråga eller ditt problem, vänligen kontakta vår kundtjänst för omedelbart svar.
Välj en kategori nedan:Webbplatsen NuvidCams

Vad är NuvidCams?

NuvidCams är en webbplats för live videochatt där du kan chatta med amatörmodeller och samtidigt se dem på webbkamera. Chatt och video på NuvidCams är live (såvida du inte har valt en förinspelad show), så du kan chatta med modellen och se henne eller honom chatta tillbaka och uppträda endast för dig!

Modeller vid NuvidCams direktsänder video från sitt eget hem till ditt hem. Vi har modeller av alla typer och slag! Bläddra bland modellerna efter kön, ålder, utseende och sexuella preferenser. Se tjejer, killar, par eller shower med särskilda specialiteter. Ta reda på mer om varje modell genom att besöka deras biografisida eller se deras smakprov av bilder. När du har valt den modell som intresserar dig, kan du gå till gästchatten för att tala med modellen i fråga och se ett litet smakprov av videon. Det är helt gratis att se gästchatten och provbilderna. Om du vill besöka modellens chattrum och se hela videon, visas priserna för full tillgång och förinspelad video innan du går in i chatten. Chattavgifterna debiteras per minut och anges i amerikanska dollar. De förinspelade videorna kostar 2,99 amerikanska dollar per styck. Vi debiterar inte någon månatlig eller återkommande avgift för att se webbplatsen.

Hur kan jag hitta en modell?

Det finns många olika sätt att bläddra och söka i vår databas över modeller. Om du vet namnet på den modell som intresserar dig, skriv det bara i sökrutan, välj alternativet "namn" under rutan och klicka sedan på sökknappen. Om namnet inte stämmer exakt med någon viss modell, ger vi dig en lista över de närmaste träffarna.

Om du söker en viss typ av modell, kan du skriva nyckelord för att söka bland beskrivningarna. Du kan också bläddra i expansiva listan över kategorier har vi sammanställt för dig på den vänstra sidan för att hitta en artist som passar dina intressen. Klicka bara på länken som du väljer och så visar vi dig artister som motsvarar dina val.

Det mest detaljerade sättet att söka efter en modell är vår avancerade sökning. Klicka bara på länken Avancerad sökning överst på sidan, och du kommer då att kunna söka efter i stort sett alla kriterier man kan tänka sig. Klicka på en snabblänk för en viss typ av modell eller välj ett av sökalternativen till höger för att bli riktigt specifik!

Är alla videorna live?

Alla videochattar har direktsänd video såvida de inte är märkta som förinspelade. Genom livechattarna kan du tala och interagera direkt med modellerna. Förinspelade videor kan vara tidigare kamerasessioner eller andra uppträdanden som modellen i fråga har spelat in, och de spelas när modellen inte är online. Du kommer att kunna se videon i fråga men utan chatt eller interaktion med modellen.

Hur fungerar videochatten?

Modellen använder en webbkamera. När du loggar in på chatten, kan du se vad modellen gör i realtid. För att kunna se chatten måste du ha insticksprogrammet för Flash för din webbläsare. Detta är ett relativt enkelt program, så om du inte redan har det, bör det vara enkelt att installera. Om du har programmet, bör det ge en utmärkt videouppspelning.

Samtidigt som du kan se modellen kan du även chatta fram och tillbaka med henne eller honom. En del modeller använder en mikrofon för ljud, och dessa modeller kan tala med dig!

Hur visar jag en artist profilsida?

Det enklaste sättet att se en artist profilsida är att klicka direkt på utövarens namn. Detta kommer att ladda profilsidan utan att slå på deras livekamera, även om du fortfarande kommer att ha en möjlighet att göra det när som helst.

Hur talar jag med modellen?

När du går in i en modells fulla chatt, ser du videon till vänster, en stor chattruta till höger och en liten ruta längst ned där du skriver ditt meddelande. Om du vill tala med modellen, skriv i den lilla rutan och tryck sedan antingen på knappen "skicka" eller på din returtangent för att skicka meddelandet. Ditt meddelande kommer då att synas i chattrutan. När modellen svarar dig, kommer även modellens svar att visas i chattrutan.

Hur lämnar jag chatten?

När du är redo att lämna chatten, kan du antingen klicka på knappen "Avbryt" längst upp på sidan eller helt enkelt stänga fönstret i din webbläsare. Debiteringen kommer omedelbart att avbrytas när du gör detta.

Vad händer om en modell inte gör vad jag ber dem om?

Det är detta som gästchatten är till för! Modellerna är inte skyldiga att göra något som du ber dem om, även om de flesta är villiga och glada över att ge dig en show. Gästchatten är det perfekta stället att ta reda på vad modellen är villig eller ovillig att göra. Det här är verkliga personer som sänder från sina egna hem, och de har alla olika smaker och preferenser.

Om du vill veta vad en modell är villig att göra för dig, fråga dem i gästchatten. Om de inte vill göra det, kan du alltid hitta en annan modell. Vi har många olika modeller med olika specialiteter och intressen, så det bör finnas åtminstone någon modell som motsvarar dina särskilda önskemål!

Vad är högupplöst video (HD-video)?

Högupplöst video eller "HD-video" är en typ av videoflöde med högre upplösning och större bild. Om du har bredbandsanslutning, som exempelvis kabel eller DSL, är detta ytterligare något som du kan njuta av på NuvidCams! När du ser ikonen HD vid sidan av en modells namn, visar detta att modellen i fråga visas i högupplöst video.

Om du föredrar att se den mindre video när en modell sänder i hög upplösning, kan du klicka på "Small" eller "Medium"-ikonen i cam alternativmenyn längst ner i din chatt.

Vad händer om min anslutning systematiskt avbryts under blocksessionen?

Om antingen din eller modellens anslutning avbryts, var god återanslut till sessionen inom 2 timmar från sessionens början. Minutpriset kommer inte att påverkas av avbrottet. Kontakta kundstöd om du inte lyckas återansluta. Om du avsiktligt avbryter anslutningen innan blocksessionen avslutats eller inte försöker återansluta om ett problem uppstår, kommer du att debiteras för sessionen enligt överenskommelse. Vi kan även ta bort din möjlighet till framtida köp av blocksessioner.

Hur länge kan jag maximalt erhålla det rabatterade priset?

En blocksession kan fortsätta efter den bestämda tidsperioden så länge modellen är tillgänglig. Du kommer i så fall att erhålla det rabatterade priset för hela sessionen.

Varför finns inte blocksessioner tillgängliga?

Blocksessioner finns tillgängliga endast om din dagliga gräns tillåter detta och modellen har valt att erbjuda blocksessioner. Om du redan har använt en del av din dagliga gräns, kan du endast välja blocksessioner som inte leder till att din fastställda gräns överskrids.

Ditt konto på NuvidCams

Vilka olika typer av gratis medlemskap, om tillgängligt?

Om tillgängligt, du behöver bara en e-postadress för att registrera dig för ett gratis medlemskap och kan börja chatta med några av våra artister. Men gratis Premium medlemskap genom att ha ett kreditkort på filen är alltid tillgängliga, vilket ökar din webbplats erfarenhet.

Med en premie medlemskap kommer du att kunna chatta med någon artist och har andra fördelar som:

  • Gå in på privata sessioner med artister
  • Betyg artister
  • E-posta artister
  • Lägga artister som favoriter
  • Ta emot varningar när din favorit artister är online

Vad används visningsnamnet för?

Du ombeds att skapa ett visningsnamn när du registrerar dig. Visningsnamnet används i chattarna och är det namn som du visas med. Du kan när som helst ändra ditt visningsnamn på din profilsida.

Hur fungerar favoriterna?

Du kan hålla en lista över dina favoritmodeller i sektionen Mitt konto på webbplatsen. För att lägga till en modell till listan, välj antingen "lägg till till favoriter" i rullgardinsmenyn vid sidan av modellens miniatyrbild eller besök modellens biografisida och klicka sedan på knappen "lägg till till favoriter" längst upp till höger. Om du vill ta bort en modell från din lista över favoriter, kan du vrida tillbaka processen genom att använda samma rullgardinsmeny eller knapp som tidigare.

Hur lägger jag till en favorit?

För att lägga till en artist som för närvarande sänder live till din lista, gå till deras bio sidan. På högra övre hörnet på utövarens chattfönstret, klicka på hjärtat bredvid "Lägg till" text. Om en artist är offline, kan du välja "Lägg till mig till dina favoriter" länken på antingen utövarens QuickView image. Om du inte har QuickView aktiverat, gå till modellens biografi sida och klicka på "Lägg till mig till dina favoriter" länken till höger om sin bild.

Hur tar jag bort en favorit?

Om du vill ta bort en modell från din favoritlista, kan du återgå till den utövande bio sida och klicka på hjärtat bredvid "Ta bort" text. Du kan också hantera dina favoriter på din Mitt konto sida. Under "Mina favoritmodeller", klicka på "Ta bort favoriter" länken under utövarens bilden för att ta bort modell från din lista.

Kan jag bli meddelad när mina favoriter är online?

NuvidCams kan skicka textmeddelanden eller uppdatera en personlig RSS-flöde när dina favoriter börja strömma.

För att få automatiska texter, gå till "Mina favs" sida och följ anvisningarna under "Mobile Notification." När du har verifierat ditt nummer, välj bara "SMS när jag är online" under artister på "Mina favs" sidan, eller klicka på "Meddelas när jag är online" på någon artist profil för att börja ta emot texter. Texten Tjänsten är gratis, men operatörsavgifter kan tillkomma. Kontrollera din telefon plan innan du registrerar dig. För att avbryta texter, klicka bara på "Avbryt SMS-meddelanden" bredvid ditt telefonnummer.

Om du använder en RSS-läsare, gör NuvidCams det enkelt att titta på dina favoriter att börja strömma. Följ instruktionerna under "RSS Notifications." Din foder kommer att uppdatera när en av dina favoriter är online. Matningen automatiskt kommer att omfatta alla artister du favorit i framtiden.

Hur får jag mitt lösenord skickat till mig?

Om du glömmer ditt lösenord, kan vi skapa ett nytt lösenord åt dig och skicka det till dig via e-post. Klicka här och fyll sedan i din e-postadress och ditt förnamn. Detta måste vara den e-postadress och det förnamn som du använde när du registrerade dig för kontot. Vi kommer därpå att skapa ett nytt lösenord åt dig och skicka det till din registrerade e-postadress. Logga in med det nya lösenordet, och använd sedan vårt formulär för att ändra ditt lösenord. Klicka på "Mitt konto" högst upp och sedan på länken till "Min profil".

Hur uppdaterar jag mina kontaktuppgifter?

För att uppdatera ditt smeknamn, dina kontaktuppgifter, din dagliga gräns eller din personliga profil, klicka här.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

För att ändra ditt lösenord, klicka här.

Hur fungerar den dagliga gränsen?

Alla användare börjar med en daglig gräns som de kan använda i fulla videochattar på NuvidCams. När du når din valda gräns för dagen, kommer den chatt som du befinner dig i att stängas, och du kommer inte att kunna logga in igen förrän nästa dag. Du kan hursomhelst höja eller sänka denna gräns om du uppfyller vissa villkor. Alla belopp är i amerikanska dollar.

Om du vill begränsa din tid i chatten, kan du sänka din gräns till så lite som 25 amerikanska dollar per dag. Varje begäran om att sänka din gräns kommer att ske automatiskt.

Om du vill kunna spendera mer tid i chatten varje dag, kan du begära en höjning av gränsen. En begäran om att höja din gräns kommer att skickas till dig per e-post. Du är tvungen att svara på detta e-postmeddelande för att bekräfta att du vill höja din gräns. Därefter kommer vår kundtjänstpersonal att behandla din begäran för ett godkännande och skicka dig ett svar. Om du vill kunna spendera mer än 300 amerikanska dollar per dag, var god kontakta supportteam@nuvidcams.com direkt. I vissa fall kan du bli ombedd att skicka oss ett undertecknat godkännandeformulär via fax eller e-post för att godkänna det begärda beloppet.

Vem kontaktar jag om jag behöver hjälp?

För alla frågor som inte besvaras här, kontakta kundtjänst.

Hur avslutar jag mitt konto?

NuvidCamss grundläggande tjänster är utan kostnad, och vi tar inte heller ut någon månadsavgift. Om du ändå vill avsluta ditt konto, kan du besöka vår sida för kontoavslutning.

Kan jag använda ett kontantkort?

Ja, vi accepterar kontantkort från många stora kortutgivare (dvs. Mastercard, Visa, JCB, etc). Klicka bara på "Gå med gratis"-länken högst upp på hemsidan och ange informationen som du skulle alla andra kort. När kortet har godkänts, kommer du vara medlem och få tillgång till alla våra modeller!

Hur lägger jag in pengar på mitt konto?

Om du har ett förbetalt konto, det finns två enkla sätt att göra detta:

  • Om du inte har några pengar finns på ditt konto, klicka för att gå in i en guld-show eller en betald chattrum ger dig möjlighet att lägga till pengar till ditt konto.
  • Du kan också klicka på "Mitt konto" och sedan "Hantera konto", sedan "Prepaid Balance" och sedan "Hämta fler fonder". I båda fallen kommer du att se ett fält där du kan ange ett belopp i dollar. Skriv bara in hur mycket du vill lägga till, klicka på "Fortsätt till banken" och följ anvisningarna.

Finns det en lägsta eller högsta belopp jag kan lägga till mitt kontantkort?

Det finns en $ 25 minimum och du kan inte lägga mer pengar än vad det finns på kortet / kontot.

Varför är mitt kontantkort fungerar inte?

Vid första inskrivningen ett nominellt transaktionen beloppet (eller "tillstånd hold") begäran skickas till kortutgivaren för ålderskontroll och giltighet. Om du inte kan använda ditt kontantkort måste du ringa numret på baksidan av kortet för att begära kortutgivaren godkänna detta tillstånd. Du kan hitta mer information om detta nominella beloppet i första stycket i våra allmänna villkor.

Varför ingår en momskostnad i min faktura? (endast EU-medlemmar)

Medlemmar från EU kan debiteras en mervärdesskatt (moms) enligt gällande lagstiftning för alla NuvidCams-köp. Momsen beräknas vid faktureringstillfället efter att grundavgifterna har dragits från din dagliga gräns. Momskostnader räknas inte till din dagliga gräns.

Du informeras om momssatsen du debiteras innan ett skattepliktig köp görs. Denna procentsats varierar beroende på land. Kontakta din lokala skattemyndighet för information om moms som tillämpas i ditt land.

Teknisk support

Behöver jag ett insticksprogram eller någon speciell programvara?

Ja, du behöver det senaste insticksprogrammet för Adobe Flash Player för att se chatten och videon. Flash fungerar på nästan alla webbläsare och webbläsarversioner. Du kanske redan har Flash installerat på din webbläsare. Du kan testa detta genom att gå till gästchatten. Om sidan laddas, kommer du att kunna se alla våra tjänster. Om du inte har Flash installerat, kommer du att bli ombedd att ladda ned det från sidan. Klicka på Ja-knappen och följ instruktionerna. Du kan även ladda ned insticksprogrammet för Flash här. Om du har problem med Flash eller att se chatten och/eller videon, var god kontakta kundtjänst.

Hur avslutar jag min videochattsession?

Du kan avsluta chatten och stoppa debiteringen genom att stänga fönstret på din webbläsare eller klicka på knappen Avbryt i chattfönstret.

Vad händer om min anslutning avbryts under en show?

Om chatten stängs, kommer debiteringen att avbrytas. Om det var ett tekniskt problem på din sida, bör du kunna öppna din webbläsare på nytt och logga in på chatten igen. Din anslutning kommer även att avbrytas om modellen lämnar chatten. Modeller har möjlighet att stänga av otrevliga användare från sin chatt. Avstängningen är permanent för modellen i fråga.

Frågor om integritet

Är mina uppgifter säkra hos er?

Vårt registreringsformulär samt alla formulär på vår webbplats där du anger kreditkortsuppgifter är helt och hållet säkra och skickas via SSL (Secure Socket Layer), en typ av säkert krypterad kommunikation som sker mellan din dator och bankens system. Ingen annan har tillgång till dina uppgifter än NuvidCamss utbildade personal.

Vi kommer inte att sälja, byta bort eller lämna ut dina uppgifter till tredje parter.

NuvidCamss personal kommer aldrig att be om dina konto- eller kreditkortsuppgifter i ett chattrum. Du ska ALDRIG lämna ut sådan information till modeller eller andra besökare i chattrummen. Modellerna har inte tillgång till dina konto- eller betalningsuppgifter. Om ett problem uppstår med ditt konto, kommer vi alltid att be dig kontakta oss eller vårt betalföretag personligen. Namnet på ditt betalföretag visas alltid när du besöker någon avgiftsbelagd del av webbplatsen.

Om en modell eller någon annan person ber dig om känslig information via chatt eller e-post, var god kontakta oss omedelbart om detta, då detta strider mot vår policy.

Vad gör ni med mina kontaktuppgifter?

Vi behöver dina adressuppgifter i början för att validera dina kreditkortsuppgifter. Vi ber dig hålla dessa uppgifter uppdaterade, så att din användning av webbplatsen inte avbryts. Vi lämnar inte ut dessa uppgifter till någon och kommer att använda dem för att kontakta dig endast i nödfall.

Varför behöver ni min e-postadress?

Din e-postadress används som ditt inloggningsnamn på webbplatsen. Vi använder din adress även för att skicka dig dina kontouppgifter, som exempelvis ditt smeknamn eller lösenord. Eventuella ändringar som du gör i ditt konto, liksom nyhetsbrev eller särskilda erbjudanden om webbplatsen, kan skickas till din registrerade e-postadress.

Din e-postadress visas inte på webbplatsen, och våra modeller känner inte till din adress. Din e-postadress kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje parter. Vi kommer endast att använda din e-postadress för att kontakta dig angående ditt konto på NuvidCams. Om du vid något tillfälle inte längre vill erhålla nyhetsbrev från oss via e-post, kan du klicka på den borttagningslänk som finns i e-postmeddelandet.

Hur kan jag bläddra NuvidCams utan att det förekommer i min webbläsare historia?

De flesta webbläsare har en privat surfning funktion som inte kommer att rädda de webbplatser du besöker till historien. Google Chrome kallar det "Incognito." Safari och Firefox kallar det "privat surfning." Internet Explorer kallar det "InPrivate-surfning." Även i dessa lägen, kommer din webbläsare inte lagra dina historia, cookies, sparade lösenord, eller andra personuppgifter.

Innan du besöker NuvidCams, aktivera din webbläsares privat surfning läge. I de flesta webbläsare kan du gå till Arkiv -> Nytt Privat / inkognitofönster för att öppna ett nytt fönster eller ny flik avsedd för privat surfning.

När du besöker NuvidCams i en privat fönster eller ny flik, funktioner tänkt att förbättra användarupplevelsen, såsom att komma ihåg dina inloggningsuppgifter, val av språk och andra anpassningsmöjligheter, inte kommer att vara tillgängliga. Ändrar du gör dessa funktioner när du använder privat surfning inte kommer att sparas för framtida besök, heller.

Behöver du mer hjälp?

Live-support

Klicka här chatta med vår support.

Kostnadsfria samtal

1-866-941-3982
eller +1-206-438-0241 (utanför USA)